Προσφορά – Καλοκαίρι 2014

Προσφορά

Αυτό το καλοκαίρι δίνεται η δυνατότητα σε όλες τις Σχολικές Επιτροπές ή/ και τις Σχολικές Κοινότητες να αποκτήσουν το «Σίγμα Plus» σε μειωμένη τιμή και με δύο σημαντικές προσθήκες.

1. Μειωμένη Τιμή
Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της παρούσας οικονομικής συγκυρίας, το «Σίγμα Plus» αναπροσαρμόζει την τιμολογιακή του πολιτική. Ιδιαίτερα για τις Επιτροπές που θα επιλέξουν το «Σίγμα Plus» εντός του φετινού καλοκαιριού, το Σύστημα θα προσφέρεται σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

2. Δωρεάν κατασκευή website για τις Επιτροπές
Ήρθε η ώρα οι Σχολικές Επιτροπές και οι Κοινότητες να αναδείξουν το έργο τους διαδικτυακά.
Για τις Επιτροπές που θα επιλέξουν το «Σίγμα Plus» εντός του καλοκαιριού, προσφέρεται χωρίς επιπλέον κόστος η κατασκευή εξειδικευμένου δικτυακού τόπου, μέσα από τον οποίο θα κοινοποιούν σε γονείς, εκπαιδευτικούς, προμηθευτές τις ανακοινώσεις, τις δράσεις – εκδηλώσεις, τις προκηρύξεις τους, κ.ά.
Η παρούσα προσφορά ισχύει και για τις Επιτροπές που ήδη έχουν υιοθετήσει το «Σίγμα Plus».

3. Δωρεάν SMS
Προσφέρονται δωρεάν σε όλους 500 μονάδες μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας (SMS), τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν μέσω του μηχανισμού μαζικής αποστολής του «Σίγμα Plus».

Με την παρούσα προσφορά και χωρίς καμία μείωση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών / λειτουργιών, το «Σίγμα Plus» προσπαθεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις Επιτροπές που επιθυμούν να είναι έτοιμες για τη νέα σχολική χρονιά.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος του καλοκαιριού του 2014.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.